2021-03-29 07:48:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Elismerésre számíthatsz, méghozzá olyantól, akitől a legkevésbé vártad volna

Napi horoszkóp március 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp üzenete szerint a nehézségek sohasem önmagukban állnak elő. Általában egyszerre lesz káosz a munkahelyeden és a magánéletedben is. A mai nap is ilyen lehet. De jó érzékkel résen vagy, és ebben nehéz kétfrontos harcban is nyerésre állhatsz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Olyan emberek között találod magad, akik feltétel nélkül hódolnak tudásodnak és tisztelnek a tapasztalataidért. Adj át nekik minél többet a tudásodból. A tudást, az anyagi javakat és a szeretetet vétek nem megosztani.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szerencsésen alakulhatnak a terveid: ma olyan reményeid is valóra válhatnak, amikről már igazából lemondtál, amiket már te magad sem vetted komolyan. Az égiek melléd állnak. Nyújtsd ki a kezed a lehetőségek felé, teremts jövőt!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Állj végre ki magadért, mert ha nem így teszel, könnyen elnyomhatnak akár a munkahelyeden, akár a saját családodban. A végén még azt veheted észre, hogy a legkisebbek is neked dirigálnak. Fordíts a helyzeten, mielőtt késő lesz!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében jár. Úgy érzed, szükséged lenne valami változásra, újításra. Csak arra nem tudsz még rájönni, hogy miben is kellene változtatni. Az utóbbi időben túl sokfelé kapkodtál, de valahogy semmit sem fejeztél be. Kezdd egy félbehagyott dologgal.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valamit nem kaptál meg, pedig nagyon szeretted volna. Ezért hajlamos lehetsz életed párján kitölteni a mérgedet. Pedig őtőle kapod a legtöbbet. Gondolj erre, és feledd a haragot, kesergést. Örülj inkább annak, amid van.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyén halad keresztül. Felszabadultságra, önfeledtségre számíthatsz a mai napon, amiben már régen nem volt részed. Úgy érzed, mintha sikerült volna visszaforgatni az idő kerekét, mintha a múlt nyugalma visszatért volna beléd. Folytasd így tovább!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Elismerésre számíthatsz, méghozzá olyantól, akitől a legkevésbé vártad volna. A sok éven át tartó, önzetlen munkálkodást valamilyen téren végre észreveszik, és megjutalmazzák. Megértheted, hogy semmi sem volt hiábavaló.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Olyasmire akarnak rávenni, amihez igazából semmi kedved nincs. Mérlegeld, hogy mi az a megpróbáltatás, ami megéri, és mi az, aminek végképp semmi értelme. Ha azonban a fejlődéséről van szó, akkor vállald a kihívást.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kétfélére vágysz, de ez igazából ugyanannak a dolognak a két oldala. De amíg a legcsekélyebb kételyed van, valóban nem jó belemenni. Csak ha biztos vagy a dolgodban.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Észre sem vettél valakit, vagy azt hitted, már rég elmúltak a hozzá fűződő érzelmeid, vágyaid. Ma váratlanul megtapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. A vágy olyan kínzó lehet, hogy te magad is megijedhetsz. Úgy látszik, dolgotok van egymással.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kaptál egy feladatot, és attól tartasz, hogy nem leszel majd képes megoldani. Pedig kár magadat önbizalomhiánnyal fojtogatnod. Megvan benned a kellő tehetség és rátermettség is. Tedd magát próbára, hidd el, hogy nem fogsz csalódni.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: